seksi lelu lesbot gay rakastelee

Naisten välisestä peppuseksistä sen verran että kehotan kokeilemaan, aivan ihanaa ja nautinnollista, kun huolehtii hygieniasta ja tuntee ja tietää mistä kumppani tykkää. Enkä tarkoita nyt mitään dildoilla survomista tai muuta surullista heterotouhuun verrattavaa, vaan kokonaisvaltaista hellimistä ja hyväilyä. Voi jessus ei ikinä! Siinä ei ole mitään miehenkorvike ajatusta, eikä lesbolle toimi ehdottamasi seksisuhde miehen kanssa, vaikka dilsosta pitäisikin. Mikäs se sellanen on Olis kiva jos olis joku paikka missä vois oikeesti keskustella niin ettei heti saa jotain ihan ihme kommenttia.

Totuus vaan on, että osa tykkää pelkistä käsistä ja kielestä jne, mutta toiset haluaa myös ns. Fakta on, että myös dildoleikit tuntuu hyvältä jos niihin yhdistää myös hellyyden ja käsipelin. Kaikki ei tykkää kaikesta.. Ehkäpä ne lepakot, jotka tykkää dildoista ym. Siksi naiset ja dildoleikit.. Ja siitä peppuseksistä vielä, ei se ole vain homojen hommaa tai jotain miesten fantasioita.

Varmasti nautittavaa myös naisten kesken. Itseäni ajatus ei houkuta, mutta muilta kuulleena sitä kannattaisi kokeilla Hyvät uudet vuodet kaikille aidoille naisille! Päättömät kommentit voi jättää omaan arvoonsa..

Hyvää uutta vuotta toivotan minäkin lähes tasapuolisesti kaikille naisille!! Ristilukkiin kiinnostaisi tutustua tosiaan lähemmin.. Homomiehet käyttävät myös dildoja miten LOL se on? Bisset on myös omansa. Sun kanssa samaa mieltä tuosta dildosta, lesboseksi on aina lesboseksiä vaikka olisi sängyllinen dildoja ei siinä kukaan miestä ajattele kuten lesbona muutenkaan ajattele miehiä juuri lainkaan.

Siksi en leimaisi heti tyhmiä miehiksi. Ensinnäkin dildo ja tekokyrpä on mielestäni kaks eriasiaa! Heteronaiset saattaa kiihoittua pelkästään tekokyrvän ulkonäöstä, miellyttäähän heitä seksuaalisesti aitokin. Ja koska haetaan kiihoitusta, niin tekokyrvällä masturboidessa nainen voi kuvitella sen olevan aito miehen elin.

Dildot taas on muotoiltu ajatellen naisen anatomiaa, sitä kuuluisaa g-pistettä ja löytyy naisen sisältä!! Dildoja on erimuotoisia ja värinältään eri voimakkuuksia. Moni nainen käyttääkin didoa vain ja ainoastaan klitan ja häpärien hellimiseen! Dildo ei ole kyrvän korvike; Kultani haluaa silloin tällöin dildon leikkeihimme mukaan, melko usein itseasiassa.

Hän on sataprosenttisesti lesbo, mainitsen vain.. Mutta hän on löytänyt G-pisteensä siitä onnittelut , ja haluaa välillä orgasmin G-pisteen kautta joka on kuulemma erillainen ja voimakkaampi,kokonaisvaltaisempi orkku. Itse haluan joskus dildoa klitan hyväilyyn, jotkut asennot sopii dildon käyttöön. Molemmat kädet ovat vapaana vaeltelemaan kumppanin vartalolla.

Te ootte lesbopalstalla, ei jokainen nainen halua edes sitä dildoa, huhhuh! Kuinka ahdasmielistä se on? Kerro mikä tekee siitä heteroseksiä? Onko lesbo siis lesbohetero kun hän käyttää dildoa? Tiedätkö mitä eroa on dildolla ja tekopeniksellä?

Siitä tässä on kyse, ei oikeasta heteroseksistä tai miehistä. Miten on noin vaikea myöntää että se dildoseksi ON lähempänä heteroiden harjoittamaa yhdyntää, kuin seksi ilman dildoa tai vastaavaa? Ottaako tosiaan noin koville ettei itselleen voi tätä pientä eroavaisuutta myöntää?

Ota kuitenkin rauhassa, mä ainakin hyväksyn sut, yritä säkin hyväksyä ne joita ei se dildo kiinnosta eikä tule kiinnostamaan! Miten on mahdollista lesbojen keskustelussa dissailla muita sen perusteella tykkääkö dildoista vai ei?!?

Jos jätettäis näin typerät jutut ihan omaan arvoonsa? Ketään ei pakoteta käyttämään sitä dildoa eikä ketään tarvitse dissata jos tykkää käyttää. Onko susta siis kaikki naiset jotka käyttää housuja tai joilla on lyhyet hiukset tai kalju ovat heteromiesmäisä? Ei dildon käyttämisessä ole mitään heteromaista, miksi ihmeessä joillain on tarve vääntää heteroutta joka asiaan. Ei lesboseksi muutu heteroseksimäiseksi ei niin millään. Onko se noin vaikeaa ymmärtää mikä on lesboseksiä ja mikä heteroseksiä.

Jos heteromies nuolee naistaan onko se lesboseksimäistä? Jos lesbot harrastaa pyllyseksiä onko se homoseksimäistä? Hupiahan tää enempi on, joskus on kiva väännellä. Et vaan näe omaa reikääs pidemmälle! Ja totta se on "g-piste se on lesbollakin! Ei tarvitsisi lesbojen olla niin fanaattisia kuin lesbous olisi joku aate. Kai voisi hyväksyä, että tytöistä tykkääviä tyttöjä on monenlaisia. Eivät kaikki lesbot niinkään, että lasten hankinta on heterojen hommaa Joskus on tilanne, että tahtoisi saada tietoa ennen kuin kokeilee kunnolla lesboseksiä, jos vaikka molemmat on vähän kokemattomia ja etenkin se toinen pelkää ym.

Itse ajattelin ensin että olen lesbo ja sitten että olen hetero ja nyt taas ajatukset seksisin kun olen rakastunut niin totaalisesti naiseen, ja se on fyysistä ja psyykistä ja kaikkea mahdollista. En voi sille mitään, mutta olen jollain tasolla kovin lesbo omasta mielestäni. Seksiä en haluaisi naisen kanssa muuten vaan, mutta kai aina silloin kun rakastun naisiin. Seksissä en voi kuitenkaan sietää sormia enkä nuolemistakaan, tulee helposti kaikkea tulehduksia enkä muutenkaan tykkää.

Tykkään hygienisestä yhdynnästä miehen kanssa, kortsun ja liukkarin kera, myös anaaliyhdyntä on ollut yllättävän mieletön kokemus! Minua ei voi siis laittaa perinteisiin stereotypioihin näissä mieltymys- ja rakastamisasioissa. Ei kai lesboksi syntymisen edellytys voi olla, että tykkää toisen tekemästä käsipelistä tms Juuri nyt ainakin haluaisin tietää muista tavoista!

Naisen kanssa luulen, että tykkäisin saksista. Ristilukista en tiedä mitään eikä googlaus tuottanut ainakaan vielä mitään. Haluaisin kovasti kuulla kokemuksia, jos joku harrastaa naisen kanssa seksiä vaikka sellaisella dildolla, jossa on kaksi päätä. Voiko silloin saada molemmat mielihyvää samaan aikaan?

Onko jollain näistä käytännön kokemusta mitä suostuisi jakamaan? Herran jestas kuunnelkaa nyt toisianne! Siis toinen nyt vaan tykkää esim. Dildo seksistä ja toinen ei! Veikkaan et puolet ainakin saattaa olla miehiä, kun ei oo järkeviä asioita keskusteltavina!! Pienenä veljeni puhui samallailla! Aika nolot jutut ainakin alku päässä joillain!!! Ei kai niissä naisten elimissä nyt niin suuria rakenteellisia fysiologisia eroja ole saman lajin edustajien keskuudessa.

Kilpikonna on sitten asia erikseen, mutta ihmislajin nnaarailla on osapuileen samantapainen pillu kaikilla, ettei se ihan mielipideasia pitäisi olla Periaatteessa kaikkien olisi mahdollista nauttia. Kyse lienee vähän oppimisesta ja opettelemista. Pitäiskö naislle aloittaa koulussa pillunsa tuntemis ja käsittely kurssit video oppimateriaaleineen, jos eivät osaa harrastaa itseopiskelua?

En enää haluaisi naista, joka ei halua käyttää dildoja.. Naisen perustarve oli lesbo tai hetero, so what. Sormet on usein olleet liian pienet Taitaa olla ennemminkin ettei kumppanisi ole osannut käyttä niitä räpylöitään. Tykkään dildoistakin, osasi käyttää räpylöitään tai ei.

Vastatkaa nyt oikeesti tähän mieltä askarruttavaan asiaan. Toimiiko oikeiasti sellainen dildo, joka istutetaan toisen sisään, siis ilman mitään hihnoja?

Pysyykö paikallaan ja saako sen paikalleen? Sellainen vastaus, että osta ja kokeile on huono, koska en osta jos kukaan ei ole onnistunut sen käytössä. Onhan ne kalliitakin, hitsi. Noin dokumnettielokuvaa aihtta sivuten http: Olleet seksuaalisessa kanssakäymisessä, tehneet ainakin joitakin yllämäinituista asioista.

Kuten on huomattu, ei ole mitään oppikirjaesimerkkiä siitä, miten lesbot panevat. Siitä ei kerrota koulussa eikä missään muuallakaan, joten aika omillaan ollaan. Mutta aina sanotaan heteroseksivalistetuksessakin, että "rakastelu tuhat temppua enemmän kuin yhdyntää" kuten luin vähän aikaa sitten jostain nuorten seksivalistuskirjasta: D , joten jos heteroseksiäkään ei yritetä rajata mihinkään "panemisee" ja "esileikkiin", niin miks pitäis sitten lesboseksi?

Tiedän silloin että olen pannut ihan tarpeeksi hyvin. Ja ilman mitään muovisia pippeleitä. Et siis itse ole lesbo tai edes nainen alkuunkaan? Eikös sana paneminen tule sanasta penetraatio. Eli dildon, sormen, kielen, vyötärödildon edestakasviemistä emättimessä. Kyse olikin nyt siitä, että mitä nämä tähän keskusteluun kirjoittaneet naiset pitävät "panemisena". Panemisen aikana kun ei saa esimerkiksi liikuttaa kehoa tai lantiota ainakaan aloittajan mielestä , joten tribadismia ei voi juuri tässä tapauksessa laskea "panemiseen" kuuluvaksi.

Seksi ei siis olekaan niitä tuhansia temppuja, jos itse aktin aikana ei saa sekoittaa pakkaa tekemällä jotain muuta kun mitä toinen osapuoli on "panemiseen" määritellyt kuuluvaksi. Olin siis kiinnostunut siitä että miten juuri nämä yksilöt kokevat asian. Kokeile sen kanssa sitten, mikä on panemista: Sua ei ilmeisesti ole älyn lahjoilla siunattu, kun sun ulosanti ei tuon kummoisempaa ole, mutta kenties joku muu haluaa keskustella täällä asioista ja näkemyksistään. Keskustelupalstahan tämä kuitenkin on.

Sä voit kertoa sen sun ihastuksen ensimmäisen kirjaimen jossain muussa ketjussa. Nyt ei ollut kuitenkaan kyse siitä että miten Minä määrittelen jonkun asian.. Olin kiinnostunut muiden mielipiteistä. Mutta kiitos vinkistä, se oli tosi hyvä! Mun mielestä on oikeesti aika järkyttävää, että tuut tänne kysymään tota, kun voisit kysyä tyttöystävältäsi suoraan mielummin. Mä en nyt oikein edes ymmärtänyt minkälaisesta liikehdinnästä on kyse, mutta oon kuitenkin sitä mieltä, että sun kannattaa kysellä häneltä suoraan kohteliaasti.

Kannattaa muistaa, että seksuaalisuus on aika arka asia, eli "mitä ihmettä sä teet seksin aikana" ei ehkä oo smoothein mahdollisin tapa.

Kyllä minäkin järkyttyisin, jos tyttöystäväni liikahtaisi seksin aikana. Menemme johonkin asentoon ja emme kumpikaan liikahdakaan, muuten koko touhu loppuu ;. Olisin onnesta soikeana, jos mulla olisi tyttöystävä, joka tekee noin Itse nimittäin masturboin niin, että hinkkaan itseäni jotakin vasten aika lailla samaan tapaan, kun aloittaja kuvaili.

D Ja tällä ei ole tosiaan mitään tekemistä minkään dildontarpeen kanssa, koska en koskaan työnnä tai halua mitään työnnettävän sisääni. Jos eroatte, voitko pistää tyttöystäväs numeron tänne? Kandee olla ihan liikkumatta koko rakastelun ajan, niin ne asiat hoituu. Liimaudutte kiinni toisiinne ja pysytte paikoillanne. Muista, kumpikaan ei saa liikahtaa yhtään. Mä en kans ymmärrä miket kysy silt suoraa. Etsä täältä saa vastaust siihe kuitenkaa kosk ei kukaa oo tääl sun muija. Mitä oon kavereiden kanssa jutellut ja mikä on oma kokemukseni, niin todella monella suomalaisella lesbolla on todella ihmeellisen rajoittunut kuva seksistä.

Usein seksi käsittää vain suuseksiä ja kädellä tekemistä, eikä koko kroppaa oteta yhtään mukaan. Aloittajakaan ei näytä tietävän tribadismi on. Hänelle suosittelisin Googlen käyttämistä. Strap-on on vain seksilelu, joka tuo uusia ulottovuuksia seksiin. Vai sanotteko te homomiehillekin, että ai jaa, haluat varmaan naista kun tykkäät anaaliseksiä. Tai heteromiehelle, että ai jaa, olet varmaan salaisesti homo, kun tykkäät anaaliseksistä. Vain itsestään epävarmat lesbot ja huonon itsetunnon omaavat tyypit suhtautuvat strap-oniin ja yleensäkin seksileluihin tässäkin ketjussa esitetyllä tavalla.

Saa käyttää, muttei oo pakko. Kokeilkaa vaikka tuollaista asennetta ennemmin, ja jatkakaa sitä peiton alla pimeässä nuolemista älkääkä vain vahingossakaan ikinä kokeile mitään muuta. Mulla on ollut ulkomaalainen tyttöystävä, ja sen kanssa seksi oli taivaallista. Käytettiin koko kehoa, ja parin vuoden seurustelumme aikana kokeiltiin myös seksileluja vaihtelun vuoksi.

Samanlaista rentoa ja uskaliasta asennetta suosittelisin muillekin. Aivan oikein, ja vielä alleviivaisin lantion merkitystä; etenkin seksissä. Ainakin minun katse kiinnittyy lantioon ihan vaistomaisesti. Rennot ja liikkuvat lantiot kertovat paljon. Mutta samalla kannattaa muistaa ettei seksille ole muita sääntöjä kuin, että molempien pitää haluta, eikä toista saa satuttaa tai käyttää hyväksi.

Eli ei ole mitään oikeata tai väärää. Kaikki ei tykkää kaikista jutuista, eikä kaikki välttämättä ihan kaikkea haluakkaan kokeilla. Mulle tullee esim strap-onista mieleen shemale, ja koska en oo panseksuaali en pidä semmosta mitenkään hirveen Kyllä ne yhteiset jutut löytää, kun on toiseen tutustunut kunnolla, eikä toista pidä painostaa tekemään semmoista, mitä ei halua tehdä.

Se ei oo mun mielestä sama asia kuin se, että olis rajoittunut. Ovatko he, jotka ei tykkää dildoista, jotenkin rajoittuneempia? Aivan kuin lesboseksi olisi täydellistä vasta, kun mukaan on kokeiltu leluja. Homot ei haaveile pillusta, jos panevat toisiaan perseeikääm, joka heillä on. Eikä heteromiehet haaveile miehen persreiästä jos haluavat oman naisensa aukkoa. Mutta miksi lesbo nainen haluaa pippeliä?

Kumista tai mitä tahansa.. Saa kokeilla joo ei mua häirii eikä kiinnosta mut ite en haluu. Teen itse tuota samaa seksin aikana: D Se tulee ihan vaan vaistomaisesti jos tykkään oikein kovasti. Eikös se ole mukava tietää että naisesi nauttii: D Mutta ei kyllä tosiaan olisi mukavaa jos joku tekisi siitä nettiin keskustelun eikä huomauttaisi päin naamaa. Seurustellessa puhuminen on kumminkin aika isossa roolissa. Vastaa alkuperäiseen viestiin mitä ihmettä tyttöystäväni tekee seksin aikana?

...

Pelottava karvainen kalu homoseksuaaliseen escorts tampere

: Seksi lelu lesbot gay rakastelee

Homoseksuaaliseen oulu sexwork seksitreffit mies etsii miestä Panoseuraa netistä homoseksuaaliseen seksitreffit mies
Ilmaiset seksi video homo erottinen tarina Seksitreffit hierontaa gay anopin kalua
Seksi lelu lesbot gay rakastelee Thai hieronta itäkeskus suomalainen seksi gay chat
Seksi lelu lesbot gay rakastelee Minusta lesboseksi on hyvin kaukana heteromenosta, oli leluja tai ei. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Vastatkaa nyt oikeesti tähän mieltä askarruttavaan asiaan. Keskustelupalstahan tämä kuitenkin on. Ethän sä sillon sitä tyttöä halua vaan kumipippeliä.
Seksi lelu lesbot gay rakastelee 886
Seksi lelu lesbot gay rakastelee

Seksi lelu lesbot gay rakastelee

Nyt ei ollut kuitenkaan kyse siitä että miten Minä määrittelen jonkun asian. Mulla on ollut ulkomaalainen tyttöystävä, ja sen kanssa seksi oli taivaallista. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Aivan oikein, ja vielä alleviivaisin lantion merkitystä; etenkin seksissä. Onko se noin vaikeaa ymmärtää mikä on lesboseksiä ja mikä heteroseksiä.